Bedste guide på kontorstole og kontormøbler 2016

25 juni 2016 admin
image

kontorstole 10-1

Billede lånt af http://dankontorstole.dk

Vi hos Moebler Danmark har udarbejdet denne guide til dig der søger en virkelig god og solid ergonomisk kontorstol! Der findes i dag kontorstole i 3 forskellige klasser som vi alle er bekendt med. Det ene er ”low-Budget” kontorstole som du f.eks. kan finde i Ikea, Jysk, Elgiganten osv. En kontorstol her fra er en ganske fin stol men så heller ikke mere end det, altså med begrænsede funktioner men ellers fine kontormøbler og kontorstole til hjemme brug.

 

Det næste ”lag” er Ilva, Bilka, Føtex og andre landsdækkende møbelkæder som typisk har kontorstole fra 1.995.- til ca. 2.995.- og her kan man nogen gange være heldig at en af dem netop har en kampagne med kontormøbler til lavpris, det er sket før og kan ske igen, da en virksomhed som f.eks. Bilka typisk køber flere hundrede containere hjem af en given kontorstol og dermed kan få det stort ingen penge – Og netop derfor er priserne hos f.eks. Bilka altid meget lave.

kontorstole 10-2

Bedste kontorstole og kontormøbler findes på nettet!

Konklusionen er at de absolut bedste og billigste kontorstole og kontormøbler findes på nettet. Internetforretningerne har ikke nær så massive udgifter som f.eks. en shop på nettet hvor udgiften til drift og andet er minimal og i de fleste tilfælde kan klares af en kontormedarbejder, hvor i mod en stor koncern som f.eks. Bilka vil kræve mange tusinde medarbejder for blot at klare den daglige drift.

Hvad er en god kontorstol?

En god kontorstol, er den kontorstol der giver dig flet mulige justeringsmuligheder, altså ingen begrænsninger og mere tvært i mod – Giver dig flere muligheder! Hvilke funktioner er så de vigtigste på en kontorstol? Ville de fleste så spørge om og det lister vi op her:

  • Hæve sænke funktion så du kan tilpasse højden
  • Gyngefunktion så du kan læne stolen yderligere tilbage i ryggen
  • En kontorstol skal have hjul, og meget gerne 5 så den kan rulle
  • Ryggen skal kunne lænes tilbage og låses i den stilling du ønsker
  • Sæde kan vippe og den dermed følger kroppens bevægelser for maksimal support
  • Dynamisk sædekomfort, altså at du kan justeere sæde ud og ind
  • Justerbar armlæn, til at tilpasse de forskellige skrivestillinger

Vi håber denne artikel og guide var en hjælpende hånd.

Flere Nyheder