Få opgraderet dit hus

Hvis du bor i et murstenshus vil der komme et tidspunkt hvor facaden skal piftes op. Vind og vejr, bilos og andet snavs ødelægger på sigt din husfacade og det kan blive nødvendigt at renovere den. Hvis du bor i Nordsjælland som f.eks. Allerød kan du med fordel søge på facadearbejde i Allerød og finde en murer, der kan renovere din facade, så dit hus fremstår flot og som nyt igen.  

Start med en sandblæsning

Hvis du skal have muret din facade op igen er det en god ide at starte med en sandblæsning, hermed fjerner du gammel pus, maling og snavs, der sidder i facaden. Det vil ikke alene gøre det nemmere at mure facaden op igen, det vil også holde langt bedre og få huset til at fremstå pænere, end hvis du springer dette trin over. Det er muligt at få en miljøvenlig løsning, hvor man genanvender sandet flere gange, før det brændes. Husk at det er vigtigt at huset får mulighed for at tørre inden at facaden mures op igen, da der ellers er risiko for fugt.

Valg af murer

Med mindre at du allerede kender en god og pålidelig murer bør du indhente mere end et tilbud. Ikke alene vil det give dig en ide om prisniveauet, det vil også mindske risikoen for, at du ved et tilfælde har ringet til den dyreste. Når du har modtaget de forskellige tilbud kan du i ro og mag studere de forskellige tilbud og vælge det, der er bedst. Husk at der kan være forskel på materialevalg og metode og det kan give en forskellig pris. Tjek også hvad tidligere kunder har haft af erfaringer. Det kan f.eks. være på Trustpilot og find ud af om de har været tilfredse eller om de har haft store problemer med den valgte håndværker.