Find de bedste boremaskiner online

24 marts 2021 Astrid Pedersen

Er du netop flyttet i eget hus – eventuelt med have til – og glæder du dig til at komme i gang med at sætte det hele flot i stand? Så bør du først og fremmest anskaffe en god værktøjskasse. Og til sådan én hører en boremaskine.

Hvorfor skal jeg købe en boremaskine?

Måske tænker du at det virker som en stor investering af bruge penge på anskaffelse af en boremaskine. Man kan vel altid låne en boremaskine hos naboen. Og så er det vel begrænset hvor ofte man lige står og mangler en boremaskine.

Men her skal du tænke på at der til et hus med have hører en hel masse gør det selv arbejde. Naboen kan måske blive træt af altid at skulle låne sine redskaber ud til dig – og måske er han slet ikke hjemme når du mangler en boremaskine. Samtidig fylder en boremaskine ikke alverden – og den behøver faktisk heller ikke at koste spidsen af en jetjager.

Hvilken type boremaskine skal jeg vælge?

Er du således på jagt efter den helt rigtige boremaskine bør du først og fremmest som minimum sætte dig ind i hvilke typer boremaskine der findes.

Et populært valg blandt hus ejere, som ikke har behov for at bore mange huler i eksempelvis beton vægge, er den smarte bore/skruemaskine. En bore/skruemaskine er andet og mere end blot en boremaskine, idet den også kan bruges til på effektiv vis at skrue skruer i.

En bore/skruemaskine vil kunne bore fine huller i materialer så som træ eller murværk, og skruer skruer i såvel råmaterialer som i rawl plugs med langt større kraft end hvad du selv vil kunne præstere med håndkraft og en skruetrækker.

Hvor finder jeg en god boremaskine?

Hos 10-4, som er et online byggemarked, finder du et stort udvalg af boremaskiner i høj kvalitet. Se dem alle på 10-4.dk.

Flere Nyheder