Forloren hare giver hverdagsmad til flere dage

18 april 2018 Emilie Jacobsen
Forloren hare giver hverdagsmad til flere dage

Forloren hare er faktisk slet ikke så pokkers svært at lave. Det er derfor sagtens noget, som du kan lave en hverdagsaften. Det er helt sikkert noget, som hele familien vil synes om. Når du laver forloren hare, er det en god ide, at du sørger for at lave, så der også er til dagen efter. Det gør, at du kun skal bruge tid på at lave mad en aften. Næste aften kan du bare varme den forlorne hare og tilbehøret til den. Hvis du leder efter en en nem opskrift, kan du for eksempel følge den på dk-kogebogen.dk.

Du kan varme det i ovnen, så det bliver lige som dagen før, men der er også mange muligheder for dig for at variere den forloren hare, så det ikke bliver præcis det samme. Det kan være en god løsning, hvis I sætter pris på, at der er noget variation i forhold til de retter, I spiser til aftensmad.

Hvis du har lavet forloren hare til to dage, kan du næste dag for eksempel stege skiver af forloren hare på panden. Det kan du også gøre med de kartofler, der er blevet til overs. På den måde kommer det til at have en anden smag og konsistens og kommer til at virke anderledes, når du spiser det.

En anden mulighed er, at du dropper kartoflerne til og så laver en forloren hare sandwich. Lige som du kan lave flæskestegssandwich af den flæskesteg, der bliver til overs, er det også lækkert at lave en sandwich med et stykke af forloren hare og noget gele eller grøntsager efter eget valg. Har du kræsne børn, vil det også være en nem måde at få dem til at spise på, da de fleste børn godt kan lide brød og forloren hare, så handler det bare om at få lokket nogle grøntsager i dem.

En tredje mulighed til at variere resterne af din forlorne hare næste dag er, at du steger den på panden og så krydrer den med nogle krydderier. Det kan være karry, chili, cayennepeber, eller hvad du nu godt kan lide. Du kan servere den krydrede forlorne hare med ris for at gøre det lidt anderledes. Det er også en god måde at få brugt resterne på og slippe for at skulle lave mad så ofte.

Når du har rester af forloren hare, er det altid en god ide, at du steger noget mere bacon. Det er helt sikkert noget, som alle vil sætte pris på, og som vil få resterne til at glide lettere ned.

Flere Nyheder