Fuldend din indretning med et flot plankebord

06 juli 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter et nyt spisebord, sofabord eller måske et smukt og dekorativt arbejdsbord til dit hjemmekontor? Så bør du overveje at kigge i retning af det store udvalg af flotte plankeborde hos Hipstory Copenhagen.

Med et plankebord går du aldrig galt i byen. Plankeborde er både flotte og funktionelle – og så pynter de i et hvert stilfuldt designer hjem.

Du vil kunne bruge et plankebord i forbindelse med såvel arbejde som måltider. Og så behøver et smukt plankebord faktisk ikke at stå dig i hvad der svarer til spidsen af en jetjager – det er blot et spørgsmål om at finde bordet hos den rette forhandler.

Lækre plankeborde i høj kvalitet hos Hipstory Copenhagen

Her kan du med stor fordel aflægge Hipstory Copenhagen en visit. Hipstory Copenhagen er kendt for at fremstille – og sælge – nogle af landets smukkeste plankeborde.

image

Samtidig holder de flotte plankeborde fra Hipstory Copenhagen en pris hvor de fleste kan være med. Du behøver, med andre ord, ikke at vælte familiens husholdnings budget når du investerer i et plankebord fra Hipstory Copenhagen.

Hvorfor vælge et plankebord?

Der er mange gode grunde til at lade familiens nye spisebord eller sofabord være et plankebord i lækkert og slidstærkt fyrretræ.

For det første får du med et plankebord et flot og dekorativt bord, som med sikkerhed vil matche din indretning. Hos Hipstory Copenhagen kan du nemlig vælge imellem plankeborde med varierende overflade behandling og ben i varierende farver, hvilket betyder at du altid vil kunne finde et bord som passer til boligen.

For det andet får du med et plankebord med en voks behandlet bordplade et slidstærkt bord som sagtens kan tåle daglig brug. Og for det tredje vil du med et Hipstory Copenhagen plankebord kunne beholde dit plankebord i mange år.

Se udvalget af plankebord på hipstory.dk.

Flere Nyheder