Hjælp din babys mave ved at give d-dråber med mælkesyrebakterier

13 januar 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Du har sikkert allerede vænnet dig til at skulle give din baby d-dråber hver dag. Det er blevet en del af hverdagen lige som så meget andet. Men hvis din baby har problemer med maven, kan det godt give mening, at du skifter til nogle andre d-dråber. Nogle med mælkesyrebakterier i. De kan nemlig hjælpe din babys mave med at få en god tarmflora, så den kan fungere ordentligt. 

Et godt mærke at holde øje med, når du vil købe mælkesyrebakterier baby, er Semper. Det er et mærke, der både producerer d-dråber, grødblandinger og smoothier til babyer. Du kan derfor få en lang række forskellige former for madprodukter til din baby hos dem. Det kan være med til at gøre hverdagen langt lettere. 

Sempers d-dråber er også virkelig nemme for dig at give til din baby. De kan nemt hældes ud en dråbe af gangen, så du ikke kommer til at give din baby for meget. Du skal jo give din baby fem dråber om dagen. 

image

Hvorfor skal babyer have d-dråber? 

Måske har du ikke sat dig så meget ind i, hvorfor din baby skal have d-dråber, men bare accepteret, at sådan er det nu engang. Sådan er der mange ting i forhold til babyer, der kan være nemmest at gøre. 

Men hvis du nu sidder og undrer dig over, hvorfor din baby egentlig skal have d-dråber, skyldes det, at din baby ellers ikke vil få nok d-vitamin. Større børn og voksne får jo d-vitamin fra solens stråler, men et lille barn må jo ikke blive udsat for solen.

Du har sikkert dit hyr med at smøre den lille ind i solcreme som sommeren og give ham eller hende sommerhat på. Når du på den måde beskytter dit barn mod solens stråler, får han eller hun altså ikke nok af den livsvigtige d-vitamin, og det er derfor, at du skal tilføre ekstra til kosten. 

Flere Nyheder