Hvordan finder du den rigtige Invisalign klinik?

07 januar 2021 Camilla Skøtt
Hvordan finder du den rigtige Invisalign klinik?

Tandlægeklinikker er i sig selv en verden for sig, og det kan være svært at vælge, hvem der skal varetage tændernes sundhed. Men når det kommer til at finde den rette Invisalign klinik, er det endnu værre – her er der nemlig tale om mange penge.

Drømmer du om at få rettet dine tænder med det unikke system fra Invisalign, så er du ikke den eneste. Gennem de seneste år er det blevet mere og mere populært herhjemme, og det er der ikke noget at sige til; på nærmest usynlig vis kan du få rettet dine tænder, så du får dit drømmesmil. 

Gratis er det naturligvis ikke. Faktisk ligger prisen som regel et sted mellem 20.000-49.000 kr. for en behandling, og derfor er der god grund til at lægge sig i selen for at finde den rette klinik.

Tre ting du kan kigge efter

Når du skal undersøge markedet for certificerede Invisalign klinikker, kan du med fordel starte i dit lokalområde. Du behøver ikke nødvendigvis at bo lige ved siden af klinikken, men det siger sig selv, er det er lettest, hvis ud ikke skal til den anden ende af landet for at komme til kontrol. 

Dernæst bør du kigge på, om det er muligt at få en gratis forundersøgelse. Her afklares det både, om din tandstilling er egnet til at blive rettet med Invisalign, men du kan også bruge forundersøgelsen til at mærke efter, om du synes, der er den rette kemi og service. Det er vigtigt for et godt og trygt forløb.

Sidst men ikke mindst kan du overveje at kigge efter en klinik, der tilbyder fleksible betalingsvilkår. Det er trods alt en stor sum penge, du skal hoste op med, og det kan være svært at finde dem allesammen på én gang, og derfor kan det være dejligt med en klinik, der tillader dig at dele prisen op i små bidder.

Flere Nyheder