Powerpoint kurser med henblik på en som studerende

20 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Powerpoint kurser med henblik på en som studerende

Hvad kendetegner egentlig nystartede studerende, udover at de ser yngre ud end en selv, er mere agile, informerede om nye trends og generelt er lidt hurtigere til at reagere end os andre?

Jo, de har ikke så mange penge at gøre godt med.

Eller, det vil sige, tager man mange andre landes standard i betragtning med behandling af de studerende, så har danske unge studerende rigeligt med penge, hvis de vel at mærke forstår at fordele dem korrekt, specielt hvis de bor ude og skal håndtere alle udgifterne selv.

Så hvorfor lige denne forklaring om studerendes rådighedsbeløb efterfølgende?

Jo, hvor de fleste uddannelser er gratis for studerende at deltage i, hvor staten betaler det hele, så er der noget, som man selv skal betale for. 

Dette tæller blandt andet privat undervisning, visse bestemte uddannelser i ind- og udland og for den sags skyld også kurser.

Derfor er det ikke lige tænkeligt, at man ser så mange unge studerende, der sikkert alle gerne vil vælge 4D.dk til at indføre dem i blandt andet PowerPoint kurser, deltage på hvert kursushold.

Bevares, man kan jo også være en ældre studerende, der er kommet lidt senere i gang end gennemsnittet, men pointen er stadigvæk, at medmindre vedkommende har sparret penge sammen eller har en anden opsparing, investering eller rige forældre, der finansierer den slags, så ligger det nok ikke øverst som prioriteringen hos dette segment at deltage i kurser om PowerPoint, selvom ønsket kunne være der.

Men det sker skam!

Man skulle tror, at studerende kan lære hinanden om blandt andet PowerPoint, da de er lidt bedre til at lære sig via intuition eller hos andre jævnaldrende om IT, end os – AHEM – lettere ældre mennesker er det.

Dog kan dette ikke slås af nogle gode undervisere, som 4D.dk og deres kursusbydelser i blandt andet PowerPoint er det.

Derfor kan man sagtens se studerende deltage i den slags kurser.

Flere Nyheder