Træsko giver dig også lidt i højden

Er du den type, som der gerne vil se lidt højere ud, men du er bare ikke til at gå i høje hæle, så er det måske et godt alternativ, at du forsøger dig med nogle træsko.

Og før du affejer det som noget, der hører bonderøve til, så har det blandt andet være et stort modefænomen verden over, hvor de største stjerner gik i den slags – og man siger som bekendt, at moden kommer igen.

Desuden er der stor kulturel værdi forbundet med den slags skotøj, fordi det er noget, som vi danskere har brugt længe, og man er på det seneste begyndt at se lidt tilbage med ens ophav, om det er ved at lave slægtsforskning eller dyrke dyderne fra vikingetiden; så det næste kunne måske godt blive at gå i træsko.

Ej heller hører det til på landet, for man ser også den slags inde i byen, hvor det er andre end midaldrende mænd, der bruger den slags.

Giv dig selv lidt mere med træsko

Træsko giver dig som sagt lidt flere centimeter i højden, og for nogle er det ikke så meget, mens andre typer af de sko kan give en en hel del.
Desuden er de lettere at gå i en stiletter, og så kan de bæres af begge køn.

De koster heller ikke så meget at anskaffe sig.

Man kan få dem i håndværkermodeller med læder i sig, man kan få dem mere lukkede, mere åbne, og så kan man få dem som træstykker, hvor de er skåret af det samme stykke.

Man kan nemt smutte i dem, når man skal ud at handle, tjekke postkassen eller bare ordne små ærinder, men der er også en del fester, hvor du kan tage træsko på.

Der skal nok være et par træsko derude til dig, der passer til din stil.