Vælg selv firmajulegaver – en moderne løsning

25 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

I Danmark har vi en mangeårig tradition for at begave vore medarbejdere og samarbejdspartnere i anledning af de store højtider jul og påske. Den helt store anledning for gaver er selvfølgelig julen. I forbindelse med virksomhedens årlige juleafslutning mødes ansatte på alle niveauer i festligt lag og får et glas gløgg og en æbleskive – og modtager julegaver fra firmaets ledelse.

Traditionelt er der tale om en overdådig julekurv fyldt med spændende godter og lækkerier. Der kan for eksempel være tale om vin, øl, kaffe og te samt chokolade, lakrids, konfekt, nødder, mandler og andet knas.

Ideen med julekurven er at familierne skal have noget lækkert at gumle på løbet af julen, og at kurven skal kunne bringe glæde og begejstring ved julens mange sammenkomster.

image

Inden for de seneste år er der dog skruet kraftigt ned på antallet af disse sammenkomster – og mange virksomheder har samtidig valgt ikke at samle medarbejderne til den store julefrokost. Så hvad stiller man som ansvarlig for de årlige firmajulegaver op, når man stadig ønsker at vise medarbejderne sin påskønnelse af deres hårde arbejde året igennem?

De bedste firmagaver i 2022 – lad medarbejderne vælge selv

Svaret er enkelt – man lader medarbejderne selv vælge de gaver de kan lide. Hvis du ikke ønsker at skulle bøvle med indkøb, pakning og udsendelse af store, besværlige julekurve, er dette en oplagt løsning.

Når du i stedet begaver dine medarbejdere med et gavekort til Julefabrikken ApS kan du være sikker på at hver enkelt medarbejder nok skal kunne finde mindst én gave som falder i hans eller hendes smag. Hos Julefabrikken ApS kan medarbejderne vælge imellem gaver i mange forskellige prisklasser og fra nogle af de mest anerkendte brands inden for beklædning, forbruger elektronik, køkkenudstyr, bolig indretning og meget mere.

Du kan læse mere, og oprette din egen julegave shop, på hjemmesiden julefabrikken.dk.

Flere Nyheder